De cursus-informatieavond was dit jaar online!

19 maart 2021

Afgelopen woensdag 10 maart was er onze jaarlijkse cursus-informatieavond.

Deze avond kon dit jaar helaas niet “live” en dan is online het beste alternatief.
Doel van de informatieavond is onze richtingen presenteren en een beeld schetsen van de betreffende cursusinhoud. Alle leerlingen konden zich opgeven voor 2 richtingen.  
De cursusleiders hadden een presentatie voorbereid en hebben ieder vanuit een lokaal de informatie verzorgd voor leerlingen en ouders. De mentoren van leerjaar 3 waren vanuit huis “standby” en waren “de verbinders” tussen cursusleider, Felix onze ict’er en thuissituatie van de leerling. Echt teamwork.Felix was behulpzaam in de voorbereiding en tijdens de informatieavond. Hij heeft er onder andere voor gezorgd dat een aantal ouders en leerlingen moeiteloos online konden deelnemen aan de avond.

Uiteindelijk hebben we 92% van onze ouders en leerlingen deze avond kunnen voorzien van de nodige informatie over onze verschillende cursussen. En voor die ouders en leerlingen die er deze avond online niet bij konden zijn, zij krijgen nog persoonlijk informatie.

De bedoeling is dat in mei definitief een keuze wordt gemaakt voor een richting in leerjaar 4. Daarbij wordt dan ook een passende stage gezocht.
We realiseren ons en hopen dat op deze manier de avond organiseren en laten plaatsvinden een unieke gebeurtenis is geweest.
         
Voor meer informatie over ons cursusaanbod zie: https://www.praktijkonderwijszutphen.nl/praktisch/infogids