Tour for Life!

05 maart 2020

Praktijkonderwijs Zutphen fietste voor TOUR FOR LIFE.

De vrijdag voor de voorjaarsvakantie mochten we als school weer de fiets beklimmen voor het goede doel. Ruim 50 leerlingen wilden zich inspannen ten behoeve van de stichting Daniel Den Hoed, welke geld ophaalt voor onderzoek tegen kanker. Iedere leerling moest minimaal €5,- ophalen maar veel leerlingen haalden nog meer op of sponsorden zonder te fietsen. Samen haalden we ruim €900,- op waar we enorm trots op mogen zijn.

Klas 1C was een hele grote sponsor die alleen al ruim €500,- bijeen hadden verzameld. Zij mochten als klas de cheque overhandigen en nadien gingen de leerlingen knallen. En na een uur, waarin de leerlingen een berg hadden beklommen, hadden afgedaald en hadden gesprint, was het vakantie. Het enthousiasme is gedurende het uur alleen maar toegenomen en sommige leerlingen "dansten" op de fiets.

We hebben het goed gedaan en vanuit de stichting hebben we alleen maar positieve geluiden ontvangen. Volgend jaar doet het Praktijkonderwijs ook weer mee! Iedereen bedankt voor de sponsoring en het helpen.