Zutphen fietst voor……Daniel den Hoed

14 februari 2020

Vrijdag 21 februari, de dag voor de voorjaarsvakantie, fietst Praktijkonderwijs Zutphen weer tegen kanker.

Vrijdag 21 februari, de dag voor de voorjaarsvakantie, fietst Praktijkonderwijs Zutphen weer tegen kanker. Deze spinningmarathon, die ieder jaar georganiseerd wordt door stichting l’espoir, zamelt dit jaar geld in voor de stichting Daniel den Hoed. Deze stichting houdt zich bezig met het geld inzamelen voor het Erasmus MC uit Rotterdam om onderzoeken te financieren die zich richten op deze nare ziekte. Helaas kennen we allemaal wel iemand die hier slachtoffer van is (geweest). En gelukkig zijn er ook steeds meer situaties waarin mensen de ziekte overleven, mede door dit soort onderzoeken.

Om 13.00 stappen onze leerlingen op de spinningfiets bij Basic Fit om vervolgens een uur lang te knallen. Voor dit uurtje verwachten we dat ze minimaal €5,- ophalen voor het evenement. Dit mag natuurlijk altijd meer zijn, alle beetjes helpen. Leerlingen die zich niet opgeven volgen het reguliere rooster. VTB zal een aangepast rooster hebben voor dit evenement.
’s Avonds om 19.00 hebben we ook 10 plekken voor collega’s die zich hiervoor in willen zetten. Als je je hiervoor wilt opgeven, doe dat dan bij Henri R.

Samen gaan we weer proberen een zo mooi mogelijk bedrag te realiseren, om onderzoek tegen deze nare ziekte te sponsoren.
Zet hem op en zoals ze bij de stichting roepen: OPGEVEN IS GEEN OPTIE!!