Bedrijvendag 2019

24 juni 2019

Wat was het weer mooi!

Op donderdag 20 juni jl. was het weer zover, onze eigen nationale bedankdag. Op deze Bedrijvendag willen we alle werkvloerbegeleiders bedanken voor hun inzet en begeleiding. We hebben zo’n 250 gasten van bedrijven en organisaties, vrienden, collega’s uit het onderwijs en mensen van de gemeente welkom mogen heten in onze school. Wat een geweldige opkomst!De toppers van meneer Peter en meneer Berry, klas 5-Horeca, hebben het fantastisch georganiseerd en voorbereid. Bedankt daarvoor!
Dit jaar was de Bedrijvendag rond het thema “Festival” georganiseerd.
Door de entourage, de zelfgemaakte foodtrucks, de gezellige gasten en het perfecte weer zat de sfeer er goed in.Onder leiding van meneer Berry en zijn team hebben de leerlingen van de horecacursus en 5-horeca afgelopen weken keihard gewerkt om het tot een groot succes te maken. Ze hebben gezorgd voor overheerlijke hapjes en  drankjes. Vanuit de Sexy-hamburger-truck, de Nacho-Cartel-truck, de Groentje-truck, de Ribs & Omafriet-truck en Mama’s chicken-truck, werden allerlei lekkernijen uitgedeeld.

De rondleidingen onder leiding van onze gidsen Mila & Jamine werden gewaardeerd en druk bezocht.

Onder de zomerse muziek van DJ Hessel en DJ Keanu ontstond er een ontspannen, gezellige sfeer.
En daar gaat het bij de Bedrijvendag van Praktijkonderwijs Zutphen om! In een informele, laagdrempelige sfeer netwerken, kletsen, verbinden met elkaar, maar vooral bedanken en genieten.Dit verwoordde Pieter de Vries, van Gelre Werkt, in zijn openingsspeech heel erg mooi. Samen (gemeente, bedrijfsleven, onderwijs) knokken voor onze leerlingen. Samen verantwoordelijkheid nemen, want deze fantastische jongeren verdienen meer dan een kans op een mooie toekomst. Daar moeten we ons met z’n allen sterk voor maken!Ook gaf hij een groot compliment voor het feit dat het Praktijkonderwijs Zutphen elk jaar weer lukt zoveel mensen vanuit verschillende belangen en organisaties bij elkaar te brengen. Als school willen we ook graag midden in de samenleving staan. De verbindende factor zijn tussen partijen in het belang van onze leerlingen. Deze Bedrijvendag heeft weer laten zien, dat we trots mogen zijn.

Bedankt!!