"LOVE” thema Kerstdisco 2018

23 november 2018

Dit jaar is er in alle klassen in onze school een stemming geweest, om te vragen wat het thema moet worden bij de kerstdisco-editie 2018.

Na het tellen is, met een meerderheid van 2 stemmen, het thema “LOVE” uit de bus komen rollen. Kerstfeest in combinatie met het thema Love.

Kom verkleed!

Het zou leuk zijn, als iedereen verkleed komt binnen het gekozen thema. Verkleed jezelf in de stijl van de liefde. Je mag natuurlijk ook de gek aansteken met het gekozen thema. Wees creatief, bedenk iets geks, steek de draak met het thema, verras ons!!!

Het zou mooi zijn, als we met zoveel mogelijk mensen verkleed in het bovengenoemde thema aanwezig zullen zijn. Laat je creativiteit de vrije loop, bedenk iets leuks met je klas, verkleed je prachtig, het zou geweldig zijn. Zet 'm op!!

Niet verkleed?

Geen enkel probleem!
Zie je het echt niet zitten om verkleed te gaan, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!
Probeer met zoveel mogelijk leerlingen van je klas aanwezig zijn. Van leerjaar 1 t/m 5 is iedereen welkom! We hopen natuurlijk met iedereen van Praktijkonderwijs Zutphen het jaar 2018 swingend af te kunnen sluiten.

“Prijs voor de leukste, origineelste en beste verklede leerling!”

Ook dit jaar is er voor de mooiste, origineelste en best verklede leerling weer een prijs te verdienen. We hebben een meisjesprijs en een jongensprijs. De winnaars mogen tijdens een zelfgekozen theorieles met 5 vrienden en/ of vriendinnen van de school, 2 uur lang bowlen bij Hotel Inntel Resort Zutphen.
Stimuleer elkaar om er iets moois van te maken.

Wat :Kerstdisco 2018
Wanneer :Woensdag 19 december 2018
Thema :LOVE
Tijd :19:30 uur - 22:30 uur.
Prijs: :voorverkoop € 3,00 p.p. / bij de deur € 3,50 p.p.
   inclusief drankjes en hapjes. 

 Tot woensdag 19 december a.s.!