Donderdag 7 juni was het weer zover, Bedrijvendag 2018!

08 juni 2018

Onze eigen “nationale” bedankdag voor mensen die zich het afgelopen schooljaar weer hartstochtelijk hebben ingezet voor onze leerlingen!


Waarbij het bedanken van de werkvloerbegeleiders voor hun grote inzet toch wel centraal staat. We hebben deze dag zo’n 250 gasten van bedrijven, gemeente, organisaties, onderwijs en vrienden welkom mogen heten. Wat een mooie opkomst.

De toppers van meneer Peter en meneer Berry, klas 5 Horeca, hebben het fantastisch georganiseerd en voorbereid. Bedankt daarvoor! Dit jaar was de Bedrijvendag in het thema “Wild Wild West” gegoten. Door de totale aankleding, de entourage, de gezellige gasten en het mooie weer zat de sfeer er direct goed in.

Onder leiding van meneer Berry en zijn team hebben de leerlingen van de Horecacursus en 5 Horeca afgelopen weken keihard gewerkt om het tot een groot succes te maken. Ze hebben gezorgd voor een overheerlijk hapje, drankje, buffetten en barbecues. De gasten vonden het heerlijk! Ook Jasper (fotograaf), Sharja en Shadé (rondleidingen) en de collega’s bedankt voor jullie bijdrage!

Onder de zomerse muziek van DJ Hessel en DJ Keanu ontstond er een ontspannen, gezellige sfeer. En daar gaat het nu juist om bij de Bedrijvendag van Praktijkonderwijs Zutphen! In een informele, laagdrempelige sfeer netwerken, kletsen, verbinden met elkaar, maar vooral bedanken en genieten.

Wat dat betreft verwoordde burgemeester van Zutphen, Annemiek Vermeulen, het in haar openingsspeech heel treffend: samen (gemeente, bedrijfsleven, onderwijs) knokken voor onze leerlingen. Samen verantwoordelijkheid nemen, want deze fantastische jongeren verdienen meer dan een kans voor een mooie toekomst. Daar moeten we ons met z’n allen sterk voor maken!

Ook gaf ze een groot compliment voor het feit, dat het Praktijkonderwijs Zutphen elk jaar weer lukt zoveel mensen vanuit verschillende belangen en organisaties bij elkaar te brengen. Als school willen we ook graag midden in de samenleving staan. De verbindende factor zijn tussen partijen in het belang van onze leerlingen. Daar doen we het voor! Deze Bedrijvendag heeft weer laten zien, dat we trots mogen zijn.Bedankt!!