Kernwaarden Praktijkonderwijs Zutphen

Een video gemaakt door studenten van het ROC Rijn Ijssel.

Zoals jullie misschien wel gelezen en opgemerkt hebben, zijn er een aantal studenten van het ROC Rijn IJssel bezig geweest met een bedrijfsfilm over onze school. Wij hebben gezamenlijk ons idee doorgenomen en zijn het proces ingegaan.

Door 2 ontmoetingen vooraf en een meeloopdag, wilden we de studenten een duidelijk beeld geven van onze school, voordat ze echt gingen filmen. Daarna hebben ze een script geschreven en zijn zij verder gegaan met de voorbereidingen.


Als school wilden we de drie kernwaarden, die in het ondernemingsplan beschreven zijn, duidelijk naar voren laten komen. De studenten hebben deze aan de hand van beelden verwerkt in het eindproduct.

Bij de laatste bijeenkomst, waar we de laatste puntjes op de ‘i’ mochten zetten, gaven ze aan dat we een prettige opdrachtgever waren. Alles was goed voorbereid en ze hebben er veel van opgestoken. De studenten hebben veel opnames gemaakt en deze tot 1 video verwerkt van ruim 2 minuten. Hierdoor en doordat enkele geluidsopnames niet perfect waren, zijn niet alle interviews in de video te zien.

Wel kijken we terug op een geslaagde opdracht, die voor beide partijen wat heeft opgeleverd.