2 Feb. 10.00-14.00 uur Open dag Praktijkonderwijs Zutphen

Passend onderwijs op Praktijkonderwijs Zutphen

Praktijkonderwijs Zutphen houdt 2 februari haar Open Dag voor toekomstige leerlingen, hun ouders/verzorgers en andere belangstellenden. Tijdens de Open Dag staan medewerkers bezoekers te woord en krijgt de bezoeker een indruk van de mogelijkheden die het Praktijkonderwijs te bieden heeft d.m.v. demonstraties en presentaties. 

Wilt u weten wat uw zoon/dochter kan bereiken op onze school? 

Kom dan langs op onze Open Dag op 2 februari van 10.00 - 14.00 uur aan de Paulus Potterstraat 12A te Zutphen en geef uw zoon/dochter op voor de minilessen op maandag 13 februari.

Bent u 2 februari verhinderd dan kunt u een afspraak maken met Hermien Bosma, teamleider onderbouw, tel. 0575 515982.

Minilessen

Op  maandag 11 februari 2019 van 12.35 uur tot en met 15.00 uur organiseren wij minilessen voor leerlingen met een Pro of Pro/LWOO advies.

Deze minilessen zijn speciaal bedoeld om zelf eens te kunnen ervaren hoe lessen op onze school eruit zien. De leerling kan zich inschrijven voor twee verschillende minilessen.

De leerling kan alleen komen, maar ook hun ouders/verzorgers en leerkrachten/IB-ers zijn van harte welkom. Voor hen zal er gelegenheid zijn om op een ontspannen wijze kennis te maken met onze school en de manier van lesgeven door middel van een presentatie en een rondleiding. Er zal voor hen ook ruimte zijn om vragen te stellen aan de medewerkers.

De minilessen (richtingen) waaruit gekozen kan worden:

  • Verzorging/facilitair
  • Bouw
  • Groen (groenlessen in de kas)
  • Horeca
  • Techniek