Open dag 2 februari 2019 van 10.00 tot 14.00 uur

Passend onderwijs op Praktijkonderwijs Zutphen

Praktijkonderwijs Zutphen houdt 2 februari haar Open Dag voor toekomstige leerlingen, hun ouders/verzorgers en andere belangstellenden. Tijdens de Open Dag staan medewerkers bezoekers te woord en krijgt de bezoeker een indruk van de mogelijkheden die het Praktijkonderwijs te bieden heeft d.m.v. demonstraties en presentaties. 

Wilt u weten wat uw zoon/dochter kan bereiken op onze school? 

Kom dan langs op onze Open Dag op 2 februari van 10.00 - 14.00 uur aan de Paulus Potterstraat 12A te Zutphen en geef uw zoon/dochter op voor de minilessen op maandag 11 februari.

Bent u 2 februari verhinderd dan kunt u een afspraak maken met Hermien Bosma, teamleider onderbouw, tel. 0575 515982.

Minilessen

Op 11 februari 2018 organiseren wij minilessen voor leerlingen met een Pro of Pro/LWOO advies. 

Deze minilessen zijn speciaal bedoeld om zelf eens te kunnen ervaren hoe lessen op onze school er uit zien. De leerling kan zich inschrijven voor twee verschillende minilessen. 

De leerling kan alleen komen, maar ook hun ouders/verzorgers en leerkrachten/IB-ers zijn van harte welkom. Voor hen zal er gelegenheid zijn om op een ontspannen wijze kennis te maken met onze school en de manier van lesgeven door middel van een presentatie en een rondleiding. Er zal voor hen ook ruimte zijn om vragen te stellen aan de medewerkers.

De minilessen (richtingen) waaruit gekozen kan worden:

-Verzorging/facilitair 

-Bouw

-Magazijn (kennismaken met heftruck en reachtruck)

-Groen (groenlessen in de kas)

-Horeca

-Techniek

-Detailhandel (werken in de winkel)

Vind je kiezen moeilijk? 

Kijk dan naar de filmpjes op onze site over de verschillende richtingen.

Geef je (met/zonder ouders en/of leerkracht) op per mail vóór 1 februari. Stuur je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of download hier het inschrijfformulier en deze stuur via de mail of per post terug. We zien je graag in februari!